FAQ


Cum trimit o comandă?
Dacă nu ai încă un abonament la serviciile noastre, scrie-ne pe office@anonimov.ro cu detalii despre comanda ta (lungimea textului în caractere cu spații, ce vrei să-i facem – corectură sau traducere – și în cât timp) și vom reveni curând cu o estimare de timp și cost.

Mai precis, ce înseamnă că faceți corectura unui text?
Îi punem toate diacriticele (dacă vrei fără, te rugăm să specifici asta în momentul comenzii), nu lăsăm litere lipsă sau în plus, suntem atenți la sensurile cuvintelor și folosirea lor corectă, punem și scoatem cratime, „i”-uri și virgulițe rapid și fără durere. Nu este loc de remușcări și resentimente în munca de corectură (cunoscută și ca redactare sau stilizare de text), din nicio parte și în nicio direcție!

Cum se calculează o pagină taxabilă?

O pagină taxabilă este echivalentă cu 2.000 de caractere cu spații. Calculul se face într-un fișier Word accesând Tools>Wordcount (Instrumente>Contor de cuvinte) din Office 2003. Dacă ai instalat Office 2007 sau mai nou, accesează Review>Wordcount (Revizuire>Contor de cuvinte).

De exemplu, dacă rezultatul contorului de cuvinte este 10.000 de caractere cu spații, acesta se împarte la 2.000 și rezultă 5 pagini taxabile.

Îmi pot face abonament?
Da. Dacă ai predictibilitate în privința textelor pe care le ai de lucru săptămânal, lunar etc., te invităm să ne scrii la office@anonimov.ro pentru a primi o ofertă personalizată. 

Ce înseamnă textul/limba sursă?
Textul/limba sursă este textul trimis de client, respectiv limba în care este scris acesta.

Ce înseamnă textul/limba țintă?
Textul/limba țintă este textul care rezultă în urma procesării textului sursă, respectiv, în cazul traducerilor, limba în care clientul dorește să traducem textul sursă.