Întrebări frecvente

Mai precis, ce înseamnă că validați gramatical un text?
Verificăm să aibă toate diacriticele (dacă vrei fără, te rugăm să specifici asta în momentul comenzii), să fie toate literele, cratimele și semnele de punctuație la locul lor și suntem atenți la sensurile cuvintelor și folosirea lor corectă. Dacă găsim greșeli, le corectăm.

Cum se calculează o pagină taxabilă?

O pagină taxabilă este echivalentă cu 300 de cuvinte. Calculul se face într-un fișier Word accesând Tools>Wordcount (Instrumente>Contor de cuvinte) din Office 2003. Dacă ai instalat Office 2007 sau mai nou, accesează Review>Wordcount (Revizuire>Contor de cuvinte).

De exemplu, dacă rezultatul contorului de cuvinte este 1.500 de cuvinte, acesta se împarte la 300 și rezultă 5 pagini taxabile.

Îmi pot face abonament?
Da. Dacă ai predictibilitate în privința textelor pe care le publici săptămânal, lunar etc., te invităm să ne scrii la office@anonimov.ro pentru a primi o ofertă personalizată. 

Cum trimit o comandă?
Dacă nu ai încă un abonament la serviciile noastre, scrie-ne pe office@anonimov.ro detalii despre comanda ta (lungimea textului în număr de cuvinte, ce vrei să-i facem și în cât timp; ideal, trimite-ne și măcar o parte din textul tău) și vom reveni curând cu o estimare de timp și cost.

Ce înseamnă textul/limba sursă?
Textul/limba sursă este textul trimis de client, respectiv limba în care este scris acesta.

Ce înseamnă textul/limba țintă?
Textul/limba țintă este textul care rezultă în urma procesării textului sursă, respectiv, în cazul traducerilor, limba în care clientul dorește să traducem textul sursă.